Hronika

"Trabalo bi da ih bude sramota, i njih i advokate što ih savjetuju" Oglasio se otac Danke Ilić nakon saslušanja OSUMNJIČENOG za u bistvo djevojčice

Nakon današnjeg saslušanja Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, za Kurir se oglasio djevojčicin otac, Miloš Ilić, koji kaže da je potresen cijelom situacijom, s obzirom na to da su obojica osumnjičenih prvobitno priznali djelo, a potom negirali sve.

Miloš Ilić otac ubijene Danke Ilić
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Ne znam šta bih rekao, u šoku sam zbog svega, čuo sam i ne mogu da vjerujem. Priznao je sve na početku, a sad odjednom negira kad je prošlo ovoliko vremena. Imam samo da kažem da laže, kao i onaj drugi, i da bi trebalo da bude sramota sve te advokate koji ih savjetuju očigledno – rekao je Miloš Ilić za Kurir.

Kako kaže, ni njemu, a ni njegovoj supruzi Ivani uopšte nije lako svih ovih mjeseci, pogotovo što je njegova supruga, a Dankina majka, trudna, te bi trebalo da izbjegava stresne situacije. Ivana je u devetom mjesecu, samo što se nije porodila i ne bi trebalo da se stresira, ali eto, izdržavamo sve ovo nekako i borimo se – istakao je Dankin tata.

Pročitajte još

Podsjetimo, Dragijević je u svom prvom iskazu u VJT u Zaječaru ispričao da je on bio na mjestu suvozača u službenom automobilu “fiat panda”, dok je za volanom bio njegov kolega Srđan Janković.

Priznao je da je Janković automobilom oborio djevojčicu koja je sama bila na putu, a da je on potom unio u vozilo na zadnje sjedište i da ju je golim rukama zadavio – rekao je izvor upoznat sa slučajem ranije.

Prema tadašnjim nezvaničnim saznanjima, Dragijević je do detalja opisao zločin i priznao svoju i otkrio ulogu Jankovića u cijelom zločinu. Međutim, on nije želio da otkrije gdje se nalazi tijelo djevojčice.

Kako je u medijima objavljeno, Dragijević je danas rekao da djevojčicu kobnog dana nije ni vidio, te da je nije unio u automobil i zadavio. Međutim, na prvom saslušanju, on je sve to priznao i optužio brata Dalibora, koji je u međuvremenu preminuo, i oca Radoslava, da su mu pomogli da premesti tijelo djevojčice sa deponije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu