Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRAGEDIJA Mladić proslavio 22. rođendan, sjeo u automobil i poginuo

Hronika
Autor:

Foto: Z. Ilić/RAS Srbija

Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole kod Kikinde u Srbiji poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je, upravljajući automobilom “reno klio”, sletio sa puta i ispao iz vozila, prenose mediji.

Tragedija se desila u noći sa srijede na četvrtak malo poslije ponoći, i to nakon što je Aleksandar sa društvom proslavio svoj 22. rođendan. Kad se slavlje završilo, sjeo je u automobil i zaputio se u susjedno mjesto Bašaid. Niko od ukućana nije ni vidio kad je otišao.

– Da li je krenuo kod djevojke ili je zbog nečega drugog sjeo za volan, ne zna se – ispričao je rođak nastradalog mladića, dodavši da se pretpostavlja da je uzrok nesreće prebrza vožnja.

Aleksandrovo tijelo našao je jedan taksista, koji je slučajno prolazio tim putem.

– Taksista je pozvao policiju. Policajci su oko pet ujutro došli na vrata Majstorovića i saopćili im strašnu vijest. Svima nam je vrlo teško. Pred Aleksandrom je tek bio život. Radio je kod komšije u jednom poljoprivrednom gazdinstvu. Nema utjehe za majku Snežanu, oca Zorana i starijeg brata Miloša – ispričao je rođak, dodavši da će se sahrana obaviti danas.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO