Hronika

TRAGEDIJA U BANJALUCI Radnik pao sa građevine i poginuo (FOTO, VIDEO)

Banjalučkoj policiji prijavljena je još jedna tragedija u kojoj je poginuo radnik.

TRAGEDIJA U BANJALUCI Radnik pao sa građevine i poginuo (FOTO, VIDEO)
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

  Policiji je oko 15.10 časova prijavljeno da je sa objekta u izgradnji prilikom izvođenja radova pao radnik, koji je smrtno stradao. Uviđaj je u toku – saopšteno je danas iz policije.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija
Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Tragedija se dogodila u objektu Delta Sitija na Banjalučkom polju. Za Srpskainfo je potvrđeno da  je nastradali radnik radio u preduzeću koje je podizvođač radova, odnosno “Maxmari” iz Banjaluke. U trenutku tragedije postavljao je stakleni krov na objektu, te je pao sa visine od 10 metara.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija
Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

U ovom preduzeću su za Srpskainfo potvrdili da je njihov radnik poginuo ali nisu željeli detaljnije govoriti o tragediji.

Pročitajte još

Kako saznajemo poginuo je Radenko Obradović iz Kneževa, inače poslovođa u “Maxmari”.  U toku je uviđaj na mjestu tragedije kojem prisustvuje dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Kako saznajemo Obradović je imao oko 50-tak godina.

Radnik poginuo na gradilištu u Banjaluci

Posted by Srpskainfo.com on Thursday, August 30, 2018

Kolege u šoku ne mogu da pričaju, samo govore kako je bio dobar, pošten i porodičan čovjek.

– Inače smo radili zajedno, ali u trenutku tragedije nisam bio s njim. Stavljali su stakleni dio na krovu i pao je sa visine od 10 metara i na mjestu ostao mrtav – ispričao je za Srpskainfo radni kolega nastradalog Obradovića.

Ovo je ujedno četvrti radnik koji je u proteklih mjesec dana poginuo na području banjalučke regije

Svi radovi na objektu su prekinuti.

Naložena obdukcija

Tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Igor Cimeša naložio je obdukciju i zatražio da se preduzmu istražne mjere radi utvrđivanja okolnosti smrti pedesetšestogodišnjeg muškarca iz Kneževa čiji su inicijali R.O, koji je danas poginuo prilikom pada sa objekta “Delta siti” u izgradnji u Banjaluci.

– Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske -rečeno je danas u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije