Hronika

TRAGEDIJA U buktinji NASTRADAO INVALID, komšije sa suzama u očima pričaju o nesrećnom čovjeku

Ugljenisano tijelo 56-godišnjeg Dejana P, jutros rano je nađeno u njegovoj kući u Šumadijskoj ulici broj 5 u Bačkoj Topoli, nakon što su vatrogasci ugasili požar koji je iz još neutvrđenih razloga izbio na tom objektu.

TRAGEDIJA U buktinji NASTRADAO INVALID, komšije sa suzama u očima pričaju o nesrećnom čovjeku
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Požar se odjednom proširio, zahvatio čitavu kuću, a Dejanove komšije su odmah pozvale vatrogasce i policiju. Međutim, za nastradalog domaćina, nažalost bilo je kasno. Tek nakon gašenja požara, nađeno je njegovo ugljenisano tijelo.

Čovjek je sam živio u kući, bio je invalid. Uzrok požara se tek utvrđuje, a istraga je još u toku – saznaje Kurir iz izvora bliskih policiji.

Komšije kažu da je Dejan P. pokušao možda da upali vatru, jer je u jutarnjim satima bilo hladno.

– Ne možemo ni da zamislimo šta je snašlo jadnog čovjeka, koji je bio bolestan, a sam je morao da obavi sve što mu je potrebno. Da li je u svjesnom stanju ili u snu i njega zahvatio požar, niko ne zna, ali kuća je iznutra izgorjela potpuno – kažu komšije nekoliko kuća dalje od broja 5 u Šumadijskoj.

Tijelo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio od čega je tačno preminuo. Istraga je i dalje u toku, a Sektor za vanredne situacije i policija rade na uviđaju i istrazi.