Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

TRAGEDIJA U PORODICI POZNATOG RUKOMETAŠA Preminula beba koja je rođena sa 600 grama

Hronika
Autor:

Foto: O. Bunić / RAS Srbija

Beba rukometaša Nedeljka Jovanovića, koja je rođena u 22. nedjelji sa svega 600 grama, preminula je noćas u Ginekološko-akušerskoj klinici Višegradskoj.

Kako saznaje Blic, ljekari su dali sve od sebe kako bi prijevremeno rođeno dijete održali u životu, reanimirali su je, ali u tome ipak nisu uspjeli.

Kako je “Blic” već pisao vjerenica rukometaša je zbog komplikacija i pobačaja koji joj je prijetio u petak prošle nedjelje iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK Višegradsku. I pored sve terapije koju je dobila, prijevrmeni porođaj je krenuo tokom noći u nedjelju.

Tada je i počela drama, kada je rukometaš Jovanović došao do porodilišta, pokušao da razvali vrata, a kada je uspio da uđe, vikao je i krivio ljekare. Čak je ušao i u dio gdje se žene porađaju i gdje je civilima pristup zabranjen.

On je ljekare nazivao pogrdnim imenima i okrivio ih da su mu ubili dijete.

Zbog toga je danas Nedeljko Jovanović bio saslušan u policiji. On je priznao da je pogrešio i sve vrijeme se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedjelju uveče.

Tvrdio je da mu je život djeteta i supruge bio najvažniji, pa je zato tako odreagovao.

Policija će izvještaj predati Tužilaštvu, koje treba da procijeni da li postoje elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO