TRAGEDIJA U PORODICI POZNATOG RUKOMETAŠA Preminula beba koja je rođena sa 600 grama

Hronika
Autor:

Foto: O. Bunić / RAS Srbija

Beba rukometaša Nedeljka Jovanovića, koja je rođena u 22. nedjelji sa svega 600 grama, preminula je noćas u Ginekološko-akušerskoj klinici Višegradskoj.

Kako saznaje Blic, ljekari su dali sve od sebe kako bi prijevremeno rođeno dijete održali u životu, reanimirali su je, ali u tome ipak nisu uspjeli.

Kako je “Blic” već pisao vjerenica rukometaša je zbog komplikacija i pobačaja koji joj je prijetio u petak prošle nedjelje iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK Višegradsku. I pored sve terapije koju je dobila, prijevrmeni porođaj je krenuo tokom noći u nedjelju.

Tada je i počela drama, kada je rukometaš Jovanović došao do porodilišta, pokušao da razvali vrata, a kada je uspio da uđe, vikao je i krivio ljekare. Čak je ušao i u dio gdje se žene porađaju i gdje je civilima pristup zabranjen.

On je ljekare nazivao pogrdnim imenima i okrivio ih da su mu ubili dijete.

Zbog toga je danas Nedeljko Jovanović bio saslušan u policiji. On je priznao da je pogrešio i sve vrijeme se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedjelju uveče.

Tvrdio je da mu je život djeteta i supruge bio najvažniji, pa je zato tako odreagovao.

Policija će izvještaj predati Tužilaštvu, koje treba da procijeni da li postoje elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak.

Komentari

IZDVAJAMO