Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Nestala žena nađena MRTVA, njeno tijelo pronašao PECAROŠ

Hronika
Autor:

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, juče je pronađena mrtva. Prema nezvaničnim informacijama Televizije Šabac tijelo nesrećne žene pronašao je pecaroš u koritu rijeke Save u ataru sela Drenovac.

Branka je biciklom otišla u prodavnicu, a sa sobom nije ponijela telefon, lična dokumenta, niti novčanik. Na sebi je imala farmerke i majcu.

– Ona je kao i svakog dana došla kući s posla. Pošto je radila kao šnajderka, popodne je krenula da kupi konce za šivenje, jer je i kod kuće pomalo radila taj posao. To je bilo negdje oko pet sati. Međutim, te večeri se nije vratila kuća – priča kćerka Tamara.

Porodici je bilo sumnjivo kad se nije pojavila ni sljedećeg jutra, a kad su shvatili da je nema ni na poslu, nestanak su prijavili policiji.

– Kad sam shvatila da nije došla ni na posao, onda smo krenuli u potragu. Međutim, ne znamo gdje bismo je tražili, jer se nije nikada događalo da ne dođe kući ili da se ne pojavi na poslu. Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vrijeme, ili da se nama ne javi – priča kćerka, vidno uznemirena.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO