Sport

TRANSFER BOMBA U NAJAVI Ronaldo napušta Juventus, u trku sa PSŽ se uključio još jedan klub

Fudbalski klub Juventus mogao bi od naredne sezone da bude slabiji i to za jednog od najboljih igrača svih vremena.

TRANSFER BOMBA U NAJAVI Ronaldo napušta Juventus, u trku sa PSŽ se uključio još jedan klub
FOTO: MARCO ALPOŽI/LAPREŠE/TANJUG/AP

Bezbroj svjetskih medija pisalo je o Kristijanu Ronaldu i njegovoj želji da napusti Torino, pa čak i o narednim destinacijama. Kao jedini kandidat istakao se Pari Sen Žermen, međutim u cijelu priču ušao je još jedan klub i to možda neočekivani.

Portugalac je u Juventus stigao željan novih izazova, nakon što je sa Real Madridom osvojio četiri titule u Ligi šampiona. Želio je da nastavi sa pomjeranjem granica i da sa Juventusom bude prvak Evrope.

Međutim, čini se da je njegova vjera da to može da se ostvari iznenada nestala i to u sred velikih problema koje je stvorio korona virus širom Evrope i da tridesetpetogodišnji Ronaldo nema namjeru da ostane u Juventusu.

Kao potencijalni klub koji su spreman da izdvoji veliku sumu novca za transfer i Kristijanovu platu, nakon Pari Sen Žermena to je i Mančester junajted, klub koji već nekoliko godina nije ni sijenka velikana koji je dominirao u Engleskoj i koji je 2009. godine, upravo sa Ronaldom postao prvak Evrope. Prema pisanjima brojnih medija, selidba iz Italije nije pod znakom pitanja, već ostaje da se Ronaldo dogovori sa jednim od dva kluba, prenosi sport.blic.

Kako je ranije javio “Diario Gol”, zbog pandemije SARS-CoV-2 tipa korona virusa, koja je posebno uzdrmala Italiju, a i tamošnju ekonomiju, “Juventus više neće moći da plaća Ronalda kao do sada”, a njegova godišnja plata je 30 miliona evra.