Zabava

"TRAŽILA SAM SPONZORSTVA, NISMO IMALI PARA" Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao

Iako joj je učešće u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda" utrlo put do estrade, Katarina Živković je u posljednjem intervjuu otkrila sa koliko se poteškoća suočila u tom periodu života.

"TRAŽILA SAM SPONZORSTVA, NISMO IMALI PARA" Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao
FOTO: KATARINA_ZIVKOVIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Razredna nije htjela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedjelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htjela da završim školu, ali i da budem u “Zvezdama Granda” – počela je priču pjevačica za Informer.

– Pošto sam bila kampanjac, uspjevala sam da za jednu noć naučim gradivo i dobijem trojku, četvorku. Imala sam podršku drugih profesora i drugara iz odjeljenja. Nismo imali para za sva moja putovanja u Beograd i nazad u Leskovac, koja su bila česta. I garderoba je bila problem. Majka i ja smo tražile haljine po čitavom gradu, sponzorstva… Imala sam tremu koja parališe na nastupima. Oduzme mi se cijelo telo, ne mogu da govorim, o pjevanju da ne pričam. Zbog toga sam dala 5% onoga što mogu. Na pitanja iz opšte kulture, koja su bila dio takmičenja, nisam davala tačne odgovore. Nisam znala kako se zovem i prezivam, a ne odgovore na ta pitanja, pa sam se baš izblamirala. Sve je to bilo stresno i traumatično. Kada sam ispala, mislila sam da mi se srušio cijeli svijet, da za mene nema više života – dodala je Katarina.

– Samopouzdanje mi se srozalo. Sutradan sam došla u školu, a moje društvo je plakalo što nisam prošla u finale. Iako sam bila utučena, društvo me je nagovorilo da odemo na kafu u kafić. Kada sam ušla, počela je da svira muzika, a cijeli razred me je dočekao sa srcima i natpisima: “Kaća, volimo te!”. Tada sam prvi put zaplakala… – zaključila je pjevačica.