Zabava

“Tražio mi je 200 maraka za dolazak na snimanje” Saša Popović pričao o neugodnoj sceni sa Šabanom

Saša Popović je tokom svoje karijere prošao kroz mnogo situacija sa brojnim pjevačima, a jednom prilikom je ispričao anegdotu koja mu se desila sa pokojnim Šabanom Bajramovićem.

“Tražio mi je 200 maraka za dolazak na snimanje” Saša Popović pričao o neugodnoj sceni sa Šabanom
FOTO: V. LALIĆ/RINGIER

On je, naime, zaboravio da dođe na jedno snimanje, a kada ga je Popović pozvao, Šaban mu je tražio 200 maraka za dolazak.

– Godine 1994. napravio sam pjesmu ‘Medeni kolači’ i pozvao Dragana Kojića Kebu, pokojnog Rođu Raičevića i Šabana Bajramovića da napravimo ‘Grand kvartet’. Čak se i Šabanu dopala pjesma i mi smo sve to snimili kod Željka Mitrovića. Svi su tu pjesmu otpjevali i sad treba da je prvi put emitujemo na televiziji. Trebalo je da ide sve na Trećem kanalu u direktnom prenosu u devet uveče. Došli smo Keba, Rođa i ja, svi s gitarama i oni nam kažu: ‘Ljudi, imate još pet minuta do uključenja’, ali nema Šabana Bajramovića! Kako ćemo bez njega? – ispričao je svojevremeno Popović, pa nastavio:

Pročitajte još

– Kad je prošlo već nekoliko minuta, mi se poređali na sceni, ali on ne dolazi, nema ga. Ništa, mi, ko popišani, sklonimo se sa scene. Tad nisu postojali mobilni telefoni, pa sam tražio fiksni da ga pozovem. Okrenem Šabana, on se javi. Kažem ja: ‘Šabane, gdje si ti?‘, a on meni: ‘Ej, Sale, pa gdje si ti’. Ja mu objasnim da ga čekamo na sceni i da treba da pjevamo pjesmu po dogovoru, a on će meni: ‘E, pa što nisi poslao 200 maraka, onda bih došao’ – ispričao je Saša Popović.

Ipak, niko se nije naljutio na njega.

– Poslije smo izgladili sve to. Nije ni bitno na kraju da li smo mu dali pare, Šaban je ispao šmeker u svakom slučaju. Počeli smo da se šalimo, rekao je da je zaboravio da treba da dođe i to je bilo to. Šta da radimo, dešava se –  zaključio je Saša, prenosi 24sedam.rs.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije