Hronika

Tražio od djevojčice da mu pošalje GOLE SLIKE: Pedofil se preko Fejsbuka predstavlja kao POLICAJAC

N.S. sa prebivalištem u Kragujevcu, lažno se predstavljajući kao policajac, slao je gnusne poruke na Fejsbuk profil navodne trinaestogodišnje djevojčice, koju su napravili članovi organizacije "Stoppedofiliji SP".

Tražio od djevojčice da mu pošalje GOLE SLIKE: Pedofil se preko Fejsbuka predstavlja kao POLICAJAC
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Kako navode lokalni mediji iz ovog grada, sredovječni muškarac je od “maloljetnice” tražio njene gole slike i video snimke, a identifikovan je kada joj je poslao svoju fotografiju.

Od uobičajenog upoznavanja predatora i “maloljetnice” i razmjenivanja nekoliko poruka, lažni pripadnik tzv. kosovske policijske službe djelovao je naizgled bezazleno, piše portal iKragujevac.

– Koliko imaš godina? – upitao je maloljetnicu.

-13 i po – odgovorila je ona.

-Voliš mlađe curice? – upitala je “djevojčica” policajca predatora, na šta je on odgovorio:

-Da. Ali tebe iskreno čekao bih i da oženim.

– Od koliko godina mlade? Mlađe od mene? – insistirala je “djevojčica”.

– Ne – rekao je ovaj predator.

Nakon pitanja maloljetne diverzije djevojčice, policajac je prešao na sve vulgarniji rečnik i tražio od nje da skine odjeću i snimi se, nakon čega je uslijedila prepiska u kojoj predator pokazuje svoje pravo lice.

– Slikaj se. Kad ćemo se gledati? Pošalji neku izazovnu sliku – tražio je predator.

– Moram oprati sudove. Šta je izazovna slika? – pitala je djevojčica, na šta joj je on dao eksplicitan odgovor.

Poslije nekoliko razmijenjenih poruka, djevojčica ga je upitala:

– Ti si policajac?

– Pa šta – odgovorio je on i nastavio da joj šalje gnusne poruke.

Prema uobičajenoj šemi razgovora, diverzija djevojčice zatražila je od policajca da joj pošalje jednu sliku sa poljupcem, što je ovaj i učinio, nakon čega su ga identifikovali lovci na pedofile iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Na Fesjbuk profilu policajca tzv. kosovske policije N. S. vidljive su fotografije na kojima ponosno pozira sa policijskom značkom.

– Dotična osoba je u razgovoru sa diverzijom potvrdila da je policajac. Uvidom u fotografije sa njegovog Fejsbuk profila stiče se utisak da je u pitanju pripadnik tzv. kosovske policijske službe. Međutim, provjerom smo utvrdili da je značka lažna i da se lažno predstavlja, što smo otkrili nakon ostvarenog kontakta sa tzv. kosovskom policijskom službom. Takođe, javio nam se i određeni broj ženskih osoba koje su imale problema sa njim, u realnom i virtuelnom svijetu – rekli su iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Prepiska sa maloljetnom diverzijom djevojčice biće predata nadležnim organima.