Kultura

Tražio VIP sobu sa striptizetom: Bizaran fetiš Kventina Tarantina na koji je potrošio oko 10.000 evra (FOTO)

Već neko vrijeme govori se o fetišu Kventina Tarantina na ženska stopala, a sada su se pojavili detalji koji su prilično iznenađujući.

Režiser Kventin Tarantino
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA

Američki režiser Kventin Tarantino ponovo je u centru pažnje, jer se pročulo da je navodno platio ženi koja radi u striptiz baru čak 10 hiljada dolara (oko 10.000 evra) samo da joj liže stopala.

Dvostruki dobitnik Oskara za kojeg se već dugo priča da ima fetiš na ženska stopala, navodno je jednoj plesačici u striptiz klubu dao pozamašnu svotu novca da bi mu dozvolila da joj liže stopala.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Zaposlen iz holivudskog noćnog kluba Krejzi Grls je u podkastu “Get in d kar” ispričao detalje – tvrdi da je Tarantino tražio VIP sobu sa plesačicom.

Inače, scene Tarantinovih filmova često sadrže snimke ljudskih stopala, a zbog toga je i progovorio o svom navodnom fetišu na stopala.

– U mnogim dobrim režiserskim filmovima ima puno stopala. Prije mene, osoba koja je definisala fetišizam stopala bio je Luis Bunjel, još jedan filmski režiser. I Hičkok je optužen za to i Sofija Kopola je optužena za to – izjavio je Kventin 2021. godine.

Pročitajte još

Samo godinu prije toga je i slavni glumac Bred Pit spomenuo njegov fetiš, dok je primao nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u njegovu filmu “Bilo jednom u Holivudu”, prenosi N1.

On se pritom tada našalio da je režiser izvukao više žena iz cipela nego američka Putna Sigurnosna Agencija i zahvalio svojim kolegama – Leu Dikapriju, Margo Robi i stopalima Margo Robi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije