Zabava

“TREBALA JE VEĆA KAZNA” Era Ojdanić zbog unuka zaratio sa kćerkom, razočaran u odluku suda

Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić je uhapšen zajedno sa menadžerom pjevačice Kaje Ostojić, Duškom Banjcem, zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, a folker priznaje da je zbog toga zaratio sa kćerkom.

“TREBALA JE VEĆA KAZNA” Era Ojdanić zbog unuka zaratio sa kćerkom, razočaran u odluku suda
FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE / RINGIER KOMBO

Ja sam na javnoj sceni već 50 godina, dobio sam nedavno nagradu za životno djelo i moja dužnost je da narodu kažem šta se dešava. Juče sam opasno zaratio sa kćerkom, Nikolinom majkom, i još jednim dijelom porodice – rekao je Era na samom početku za Alo.

Pročitajte još

– Iako je moj unuk osuđen, ja još uvijek ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je to radio. Kćerki smeta to što sam se oglašavao za medije, ali što se mene tiče ni ona ni Nikola ne moraju nikada da razgovaraju sa mnom, ja ću reći šta mislim – objašnjavao je Ojdanić.

– Jako sam razočaran i u njega i u odluku suda. Ja bih mu dao kaznu od 15 mjeseci zatvora, uslov na pet godina i kaznu od 1.000.000 dinara! Barem toliko da plati, pa dobre ribe puno koštaju! Za svoja djela treba da odgovara, ma ko taj neko bio, ja sam častan čovjek – zaključio je Era.

Nikola i Duško Banjac osuđeni su na po 14 mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 400.000 dinara, piše Blic.

Prihvati notifikacije