Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TREBALO BI UBITI DŽEN” Holivudski predator seksualno uznemiravao glumicu, isplivala JEZIVA PORUKA

Zabava
Autor:

Foto: David Swanson/EPA

Američki tabloid “Nešnel inkvajerer”, u saradnji s pokretom #MeToo, u oktobru 2017. istraživao je tvrdnje nekoliko svjedoka da je Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao glumicu Dženifer Aniston, prenosi “PageSix”, pozivajući se na objelodanjenu dokumentaciju tokom suđenja.

Kada je bivšeg filmskog magnata o tome izvijestila njegova predstavnica za medije, on joj je sa svog ajfona poslao imejl u kome je navodno napisao: “Džen Aniston treba ubiti”.

U imejlu, koji je, prema sudskoj dokumentaciji, “Inkvajerer” poslao Vajnstinovoj portparolki Seli Hofmajster, pisalo je: “Dženifer se povjerila prijatelju da ju je Vajnstin tokom snimanja filma “Fatalna preljuba” (Derailed) 2005. godine seksualno uznemiravao tako što ju je zgrabio sleđa i uhvatio za zadnjicu.” U imejlu se dalje navodi: “Godinama joj je piljio u grudi, pritom pokrećući usne, tako da je Dženifer bilo neprijatno.”

Izvor blizak glumici navodno je rekao za list da je Vajnstin bio lud za njom.

– Zatreskao se u nju i stalno joj je govorio kako je seksi – navodi izvor.

“Inkvajerer”, međutim, nikada nije objavio tu priču, a glumičin predstavnik negirao je tvrdnje.

– Harvi Vajnstin nikada nije seksualno uznemiravao Dženifer. Nikada joj nije prišao toliko blizu da bi mogao da je dodirne i nikada nije bila sama s njim – izjavio je njen portparol Stiven Huvejn.

U intervjuu listu “Varajeti” prošle godine zvijezda serije “Prijatelji” izjavila je da se filmski magnat tokom večere povodom filma “Fatalna preljuba” ponašao “nedolično” prema njoj, prenosi Blic.

– Sjećam se da sam s Klajvom Ovenom, našim producentom i mojim prijateljem sjedila za istim stolom. Prišao je stolu i rekao mom prijatelju da ustane, a ja sam pomislila: “O, bože”. Moj prijatelj je ustao, a Harvi je sjeo. Ponašao se posjednički i nedolično.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO