Kultura

Treći dan „Zvorničkog ljeta“: Dženan Lončarević i Haos animatori zabavili Zvorničane i goste iz drugih gradova (FOTO)

U Zvorniku je i treći dan „Zvorničkog ljeta“ bilo razigrano i raspjevano. Pored koncerta popularnog pjevača Dženana Lončarevića, koji je na gradskoj plaži okupio brojnu publiku, radovali su se i najmlađi Zvorničani, koji su se zabavili s Haos animatorima iz Novog Sada.

Treći dan „Zvorničkog ljeta“: Dženan Lončarević i Haos animatori zabavili Zvorničane i goste iz drugih gradova (FOTO)
FOTO: GRAD ZVORNIK

Gradska plaža ispred ljetnje bine bila je puna, a Lončarević se postarao da priredi lijepo veče za sve koji su bili tu. Prije nastupa rekao je da mu je drago što se koncert odvija pored rijeke, te da će publika čuti ono što on uvijek pjeva, a obećao je i dobru zabavu.

– Na koncerte na otvorenom, kao što je ovaj u Zvorniku, dolazi publike razne dobi, a mi ćemo i večeras svirati za sve njih – poručio je Lončarević.

A atmosferu su prije Lončarevićevog nastupa dobro „zagrijali“ di džej Arsa i di džej Boki, koji su nakon koncerta priredili žurku.

U ranim večernjim satima najmlađi Zvorničani imali su priliku da vide štulaša, malo vatre, malo magije, malo umjetnosti, šou na svili, da se igraju sa džambo balonima od sapunice, da se malo takmiče.

Jedan od animatora, Neša, podsjetio je da su u Zvorniku drugi put, te da su došli da malo razvesele i razmrdaju dječicu.

– Mi smo grupa drugara koji su riješili da svojom energijom uvesele ljude oko sebe i ofarbaju malo stvarnost. Trudimo se da to uradimo kroz dječji osmijeh, a kad se djeca smiju, moraju i roditelji – rekao je on.

Direktorka Turističke organizacije Ivana Đokić Milanović istakla je da u okviru ovogodišnjeg „Zvorničkog ljeta“ ima i bogat dječji program.

– Večeras je to velika zabava koju su im priredili Haos animatori. Sa turističkog aspekta jako je važno da svi gosti koji trenutno borave u gradu imaju priliku da djecu odvedu na ovakav spektakularan sadržaj – rekla je ona.

A.E.

Prihvati notifikacije