Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRENDOVI OPASNI PO ZDRAVLJE Probala je da stavi vještačke pjegice i završilo se LOŠE (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Facebook.com/Dailymail/screenshot

Crtanje lažnih pjegica postalo je pravi trend u šminkanju, pa se na internetu i u modnim časopisima pojavilo dosta vodiča za kreiranje “pegavog” izgleda. Radi se uz pomoć olovke za iscrtavanje obrva, krejona, gel ajlajnera ili šljokica. Međutim dokaz da ovakvi trendovi ne ispadnu uvijek onako kako bi trebalo je ova djevojka.

Djevojka koja stoji iza jutjub kanala Nejomi Džon, odlučila je isproba ovaj trend, ali koristeći kanu. Kako je navela u videu, inspiraciju je pronašla kod druge koleginice, a i inače je poznata po ekstremnim temama svojih videa kao što je pirsingovanje jezika ili brijanje obrva.

Ono što je zanimljivo je da ovo nije isprobala jednom već više puta, čak forsirajući svoje prijatelje da urade isto pred kamerom.

This girl gave herself semi-permanent freckles and it ended badly! 🙈

This girl gave herself semi-permanent freckles and it ended badly! 🙈

Gepostet von Daily Mail am Samstag, 28. März 2020

– Ne znam čak ni da li sam alergična na kanu. Nisam je nikad imala na koži, a ovo i dalje peče – rekla je djevojka u jednom momentu i nastavila da crta lažne pjegice, prenosi Blic.

Nakon što je završila pokušala je da skine, ali nije išlo, a onda probala da stavi puder u nadi da će ih pokriti i učiniti da izgledaju prirodno. Međutim nije išlo, te je morala da gugla “kako skinuti kanu?” što nije uspjela do kraja videa.

Osim što mogu da izgledaju drugačije nego što ste planirali, ovakvi trendovi u šminkanju opasni su i po zdravlje.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO