Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRENER IGOKEE ZADOVOLJAN Milaković: Pobjeda protiv Olimpije je bitna, ali nećemo igrati na ovaj način

Sport
Autor:

FOTO: NIKOLA VURUNA/RAS SRBIJA

Košarkaši Igokee, poslije tri vezana poraza, konačno su slavili na domaćem terenu, savladavši Olimpiju rezultatom 115:105.

Ovo je, kaže trener Aleksandrovčana Žarko Milaković izuzetno važno za ekipu.

-Jako bitno da smo pobijedili, čestitam i Olimpiji na dobroj partiji. Da li je ovo način na koji ćemo igrati? Sigurno nije, ali ovo je, još jednom ponavljam jako bitna pobjeda, nismo imali vremena da uklopimo nove igrače. Škripalo je dosta u nekim segmentima, ali je važno da sa ovom energijom dočekujemo naredni meč u Baru – rekao je Milaković.

Igokea je vidno promijenila način igre, bila je agresivnija na prvi pas protivnika ali je Olimpiji dopustila veliki broj ofanzivnih koševa.

-Mi smo se adaptirali na Olimpijin napad, igrače na lopti, pa smo morali da ih rano napadnemo i spriječimo eventualne probleme. Što se tiče skokova koje je Olimpija pravila u napadu, svakako da to ne smijemo da dopustimo, s obzirom na našu visinu, ali svakako ćemo na tome raditi u narednom periodu. Izuzetno bitno je da smo pobijedili kući, pred našom publikom što će nam donijeti mir u narednom periodu – zaključio je Milaković.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO