Sport

TRENERI SLOŽNI Bod koji ne odgovara NIKOME

Borac i Široki brijeg su odigrali veoma dobar meč na Gradskom stadionu i na kraju su osvojili po bod remijem 1:1. Banjalučani su primili čudan gol kada je stala gotovo kompletna odbrana misleći da je ofsajd, da bi u drugom dijelu ipak krunisali i inicijativu igrača više, te došli do boda preko Zorana Milutinovića.

TRENERI SLOŽNI Bod koji ne odgovara NIKOME
Foto: D. Dragičević/RAS Srbija

Trener Branislav Krunić je ponovio da opet nije zadovoljan realizacijom.

Široki je izašao visoko, pokušali smo da ubrzamo pas igru. Kod 0:0 nam je poništen gol kad je bio ofsajd i da smo tu bolje reagovali utakmica bi sigurno išla u drugom smjeru. Zatim smo imali još dvije polušanse a gol nas je presjekao. Nismo bili u utakmici ni na startu drugog dijela. Gosti su tada mogli i da dođu do drugog gola. Tada se još nije osjetio igrač više u polju što je došlo do izražaja u finišu kad smo imali inicijativu i dali gol. Željeli smo pobjedu, pokušali smo sa napadima ali realno Široki je danas zaslužio bod. Nisam zadovoljan realizacijom i stvaranjem šansi, mučimo se i dalje u tim segmentima – istakao je Krunić.

Na pitanje da li razmišlja o ostavci i koliko je pritisak dobrog rezultata uticao na igru, trener Borca je bio jasan.

– O ostavci ne razmišljam. O tome ću razmisliti kad osvojim prvo mjesto.Što se tiče pritiska to je normalno. Borac je takav klub da mora uvijek da ide na pobjedu na svom terenu i igrači se sa tim moraju znati nositi. Nema vremena za dublje analize. Slijedi već meč sa Sarajevom koje je kiksnulo i sad mora da se vadi – rekao je Krunić.

Njegov kolega Toni Karačić je istakao da je isključenje Stanića poremetilo njihove planove.

– Dosta tvrda utakmica, imali smo plan igre da pokušamo što kvalitetniji pritisak izvršiti i u tome smo djelimično uspjeli pa smo postigli gol. Isključenje Stanića nas je poremetilo jer smo ušli sa željom da držimo lotu a sa igračem manje to nismo uspjeli. Imali smo još nekoliko dobrih šansi koje nismo iskoristili i Borac je to znao da kazni. Nama bod ne znači ništa, a vjerujem ni kolegi. Imamo rezultatsku krizu ali vjerujem da ćemo uz dobar rad da pronađemo izlazak – istakao je Toni Karačić.

Scroll Up