Zabava

"TROŠKOVI JEZIVI, A PRIHODI NULA" Ceca otkrila kakvo je stanje na estradi tokom korone

Folk zvijezda Ceca Ražnatović imala je uspješan nastup u Lucernu, nakon kojeg se u nedjelju vratila u Beograd.

"TROŠKOVI JEZIVI, A PRIHODI NULA" Ceca otkrila kakvo je stanje na estradi tokom korone
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Prije nego što je otišla kući, Ceca Ražnatović otvorila je dušu ispred beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, gdje je pričala kako o nastupu u Lucernu, tako i o problemu s kojim se suočava estrada.

Naime, kao što je poznato, pandemija korona virusa uticala je na to da se brojni nastupu pjevačica i pjevača ne održavaju ili otkazuju.

– U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zatvorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačiji, oni su rigorozniji, vjerovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osjetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali – rekla je Ceca za emisiju Ekskluziv i nastavila:

Pročitajte još

– Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Čoli, Lukasu, Breni… A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu – iskrena je folk zvijezda.

Ceca navodi da je bilo putnika na njenom letu.

– Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I na tamo, i na ovamo. Narod funkcioniše, mora život da se nastavi . Ovo može da traje Boga pitaj do kada, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo – navela je ona, piše Blic.