Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRPJELA NASILJE MUŽA 28 GODINA Pronašla sreću kod 18 godina mlađeg, a EVO KAKO DANAS ŽIVI

Zabava
Autor:

Foto: Mirjana Derek/Instagram

Pjevačica Mirjana Derek (52) je prije godinu dana potražila svoju šansu u talent šouu „Nikad nije kasno“, u kom je javno ispričala svoju potresnu životnu priču.

Priznanjem da je trpjela torturu u braku, da je godinama bila omalovažavana od strane partnera, ali i da je nakon neuspješnog braka svoju sreću pronašla kraj 18 godina mlađeg muškarca, potreslo je domaću javnost, ali i izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama.

– Imala sam nesrećan brak i borila sam da to sve sačuvam. Prve godine nije bilo tako, ali svako godine je bilo gore. Vrijeđao me je, nazivao glupom. Ja sam sve to trpjela 28 godina, ni sama ne znam odgovor. Pokušala sam da ga promijenim, finansijske stvari koje su nas vezale i tako su prošle sve te godine – izjavila je Mirjana tada u emisiji, a onda se osvrnula kakvi su utisci nakon toga bili.

– Nisam ni očekivala da će biti drugačiji komentari, sem osuđujući. Ipak, neki su bili jako pakosni, neki prezirni, ali bilo je i onih dobronamjernih. Pa sam na kraju sam samoj sebi rekla – Balkan je to, različiti smo. Tako sam se i nosila sa svim kritikama i osudama – priča ona i dodaje da je nakon svega digla glavu gore i poručila sebi da mora da ide napred sa snovima do željenog cilja.

Nakon dugogodišnje tuge i bola koji je osećala zbog propalog braka, u pedesetoj godini je počela da živi punim plućima i konačno pronašla ljubav svog života.

– Možda je nova veza doprinijela tome da se okrenem drugačijem načinu života, da ponovo uživam u ljubavi, ali sam ipak ja ta koja je život učinila drugačijim. Okrenula sam se ljepšim stvarima, ustvari okrenula sam onu stranu mene koja je uvijek u prikrajku ćutala. Ja sam žena koja voli ljude, smijeh, pjesmu, jednostavno voli život. Ne kaže se uzalud Kako zračiš tako privlačiš. Tako da je danas uz mene neko ko me raduje, kome se ja radujem i uživam u svakom danu sa njim. Lijepo nam je i to je ono što je, pored zdravlja, najbitnije u životu – ističe Mirjana koja se danas uopšte ne obazire na osude ljudi što je njen partner mlađi 18 godina od nje, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO