Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TUČA SA NAVIJAČIMA Fudbaleri Liona POLUDJELI kada su vidjeli kako im VRIJEĐAJU saigrača (VIDEO)

Sport
Autor:

Foto: skrinšot/twitter

Olimpik Lion je remijem 2:2 sa RB Lajpcigom na domaćem terenu, do kog je došao nakon što je u drugom poluvremenu gubio 0:2, uz mnogo drame osigurao prolazak grupe Lige šampiona.

Međutim, nakon toga igrači nisu na svom stadionu sa navijačima slavili veliki i teško izboreni uspjeh, nego su se s njima potukli!

Memfis Depaj, kapiten tima, najbolji igrač i strijelac Liona koji je postigao drugi gol za prolazak grupe odlazeći s terena primjetio je da je jedan od najvatrenijih navijača iz grupe “Bad Gones” na terenu razvio zastavu na kojoj piše “Marselo odlazi”. Uz poruku štoperu francuskog tima bio je i crtež magarca.

Lider kakav jeste Holanđanin stao je u odbranu saigrača tako što se zatrčao prema navijaču s uvredljivom zastavom i istrgao mu je iz ruke, na što su se navijačke tribine prema Depaju krenuli brojni navijači, koje su redari i policajci jedva zaustavljali da ne provale u teren i obračunaju se s njim

Neki su uspjeli da se probiju do njega, ali ubrzo su dotrčali ostali igrači Liona, te su im se zajedničkim snagama suprotstavili.

Marselo se navijačima Liona zamjerio tokom poraza od Benfike, takođe u Ligi šampiona, nakon kojeg su počeli da ga napadaju na društvenim mrežama i da ga vrijeđaju na svakoj utakmici.

Ostali igrači Liona solidarisali su se s Marselom i zato više ne pozdravljaju navijače nakon pobjeda, što dovoljno govori o raskolu u Lionu.

(sport.blic.rs)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO