Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TUGA DO NEBA Slavni tata svuda sa sobom vodio nasljednicu, zvao je Mambasita (FOTO)

Sport
Autor:

Foto: Profimedia

Poslije šokantne vijesti da je legenda svjetske košarke Kobi Brajant (41) poginuo u padu helikoptera u Los Anđelesu uslijedila je druga šokantna vijest, u tragediji je stradala i 13-godišnja kćerka čuvenog sportiste Điana Marija Onor Brajant, piše “TMZ”.

U nesreći su poginuli i saigračica Điane Marije Onor Brajant, otac druge djevojčice, pilot i još troje ljudi.

Kobi Brajant je kćerku Đianu Mariju Brajant vodio na košarkaški trening, često je putovao helikopterom, a tragičan splet okolnosti koji se istražuju, doveo je do nesreće koju svjetska javnost večeras prati sa ogromnom tugom i nevjericom.

Foto: Profimedia

Kada su fotografije čuvenog Brajanta u pitanju, pored onih sportskih na kojima su zabilježeni njegovi istorijski sportski uspjesi, prednjače one porodične fotografije. Kobi je bio veoma posvećen tata, a sa kćerkom Đianom dijelio je ljubav prema košarci pa su njih dvoje bili tandem koji se često viđao u javnosti.

Điana je sigurno bila očeva košarkaška nasljednica, a nije se uzalud pričalo: “Gde je bio Kobi, tu je bila i Điana”.

Foto: Profimedia

I imao je poseban nadimak za Đianu, pored slike na kojoj je sa drugaricom ponosni tata je napisao: “Mambasita”, a djevojčicu su zvali i Điđi. I to je njena tata ponosno isticao pored slika snimljenih na košarkaškom terenu.

Slike Kobija i njegova kćerke Điane slamaju srce. One su više od ljubavi, više od posvećenosti i sve one prethodile su tragediji koja će se dugo komentarisati riječima: “Ne želim da vjerujem daje to istina”.

View this post on Instagram

Mambacita and @azzi35

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Ostala je priča o velikoj ljubavi oca i kćerke, onoj najvećoj!

Kobi Brajant je sa suprugom Vanesom Brajant kojom se 2001. oženio dobio i kćerke, Nataliju (16) , Bjanku (3) i Kapri koja se rodila prije sedam mjeseci.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO