Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TUGA Preminuo di-džej Ivan Janjić u 32. godini

Kultura
Autor:

Foto: Printscreen/Facebook

Di-džej Ivan Janjić premiuo je u 32. godini a potresnu vijest objavila je njegova porodica putem društvene mreže Fejsbuk sa profila sa kog se Ivan ranije oglašavao.

Kako su saopštili Ivanovi prijatelji bila je zakazana žurka na kojoj se di džej nije pojavio a kojoj se veoma radovao. Svi su odmah shvatili da nešto nije u redu, jer se ranije nikada nije desilo da se Ivan ne pojavi na dogovorenom nastupu.

– Dragi prijatelji, sa velikom tugom i bolom u srcu obavještavamo vas da je Ivan Janjic tragično preminuo u svojoj trideset drugoj godini života. Sahrana će se obaviti u srijedu, 19. juna u 12 časova na Mirijevskom groblju.

Dragi prijatelji, sa velikom tugom i bolom u srcu obaveštavamo vas da je Ivan Janjic tragično preminuo u svojoj trideset…

Gepostet von Ivan Janjic am Montag, 17. Juni 2019

Trudićemo se da njegovu ljubav i posvećenost prema ideji WB organizacije nastavimo i u budućnosti, po njegovoj želji. Porodica i bliski prijatelji – piše na Ivanovom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako tvrdi izvor koji je želio da ostane anoniman, Ivan je bio jedan od začetnika čuvenih WB žurki, na koje je mahom dolazila LGBT+ populacija.

Izvor je takođe naveo da se Ivan borio sa depresijom ali da je odbijao stručnu pomoć i koristio alternativne metode.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO