Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

TUGA Sahranjen mladić koji je stradao u NESREĆI u kanjonu Tijesno, otac mu se utopio u Plivi prošle godine

Hronika
Autor:

Foto: Avaz.ba

Više stotina mještana, komšija, prijatelja i rodbine došli su na posljednji ispraćaj tragično nastradalom 24-godišnjem Luki Skopljaku, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kada je manji kamion s radnicima sletio u korito Vrbasa.

Tuga za prekinutom mladošću vladala je među stanovnicima Jezera gdje je Luka Skopljak danas sahranjen. Da podjele bol i tugu s porodicom Skopljak, sahrani na Gradskom groblju prisustvovali su još i predstavnici iz javnog i političkog života opštine Jezero, radne kolege i lovci, piše Avaz.ba.

Foto Siniša Pašalić/RAS Srbija

Podsjećamo,saobraćajna nesreća se dogodila u petak u 16.54 sati kanjonu Tijesno nadomak Banjaluke kada je manji kamion s radnicima sletio u korito Vrbasa.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je osim „forda“, kojim je upravljao stradali Skopljak, u nesreći učestvovao i „golf 5“ za čijim volanom je bio Srđan Kuzmić (34) iz Banje Luke. Oba vozila kretala su se prema Jajcu i pretpostavlja se da je nesreću izazvao Skopljak koji je, prilikom preticanja, zakačio „golf“.

Foto Siniša Pašalić/RAS Srbija

U vozilu su se nalazila još tri radnika jajačke firme „Metaling“ koja su se vraćali kućama nakon što su u Banjaluci završili s poslom. Josip Blažević, Dragan Baković i Miroslav Danilović uspjeli da se spase doplivavši do obale, dok je nesrećni Luka Skopljak ostao zaglavljen u vozilu koje je ubrzo potonulo

Tragično nastradali Luka Skopljak bio je zaposlen u Metalingu, firmi koja se bavi proizvodnjom i montažom metalnih konstrukcija. Svaki slobodan trenutak provodio je najčešće u prirodi, a bio je i strastveni lovac.

Iza Luke su ostali supruga Milica i njihov sinčić, koji je nedavno napunio godinu.

Otac izgubio život prošle godine

Krajem juna prošle godine pod nesretnim okolnostima Lukin otac Dušan (59) izgubio je život. Njegovo tijelo je pronađeno u koritu rijeke Plive, nedaleko od njegove kuće.

Obdukcijom je utvrđeno da u tom slučaju nije elemenata krivičnog djela, a smrt je nastupila utapanjem. Istražioci nisu mogli precizirati pod kojim okolnostima se Skopljak utopio.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO