Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TURBULENTNA PROŠLOST Pjevačica je voljela starijeg, vjerila se za drugog ali je sve PROPALO

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Mlada Zvezda Granda iza sebe ima turbulentnu pošlost. Mediji su brujali da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem, nakon toga je uslijedila vjeridba sa drugim, koju je ubrzo iraskinula.

Pjevačica Nadica Ademov prošlog ljeta vjerila se sa partnerom Nenadom Paunkovićem, međutim do svadbe ipak neće doći.

Mladić iz Beča je pjevačicu “Granda” vjerio na romantičan način, tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi vidjela ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega. Ipak, veza je doživjela krah i Nadica je raskinula vjeridbu.

– Nisam više vjerena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas. Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina – rekla je pjevačica za Pulsonline.

Prije nego što je stupila u vezu sa Nenadom, Nadica se našla u centru medijske pažnje zbog veze sa starijim muškarcem i porodičnog skandala koji je zbog toga nastao.

Naime, tada su domaći mediji brujali o tome da su je se roditelji odrekli jer je otpočela zajednički život sa 14 godina starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, koji ima troje djece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka.

– Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu – rekla je Nadica tada.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO