Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Turistička organizacija Jahorina na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Društvo
Autor:

Foto: M. Regoja/RAS Srbija

Turistička organizacija „Jahorina“ ove godine će se predstaviti na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gdje će, prvi put, imati svoj štand, dizajniran u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina.

Na štandu će se, pored TO Jahorina, predstaviti i OC Jahorina, Udruženje hotelijera Jahorina, kao i Ski centar Ravna planina i Trebević, te predstaviti cjelokupnu turističku ponudu, sa posebnim naglaskom na planirana dešavanja u martu na Jahorini, kao i na ljetnju turističku sezonu.

Štand se nalazi u hali 1 Beogradskog sajma.

-Najavljeno je da će štand Jahorine posjetiti brojni predstavnici medijskih kuća kao i partneri Jahorine, a predstavnici TO Jahorina, OC Jahorina i Udruženja hotelijera imaće sastanak sa najvećim britanskim turoperatorom TUI UK & IRELAND – navodi se u saopštenju TO „Jahorina“.

IZ Turističke organizacije Jahorina očekuju veliki broj posjetilaca i zainteresovanih na štandu, uzimajući u obzir odlične rezultate koje Jahorina bilježi tokom zimske turističke sezone.

Od 20. februara u Beogradu se održava 41. Međunarodni sajam turizma, najveća turistička manifestacija u regionu, koju posjeti preko 80.000 posjetilaca, sa ukupno 1100 izlagača iz 50 država.

Sajam se otvara u četvrtak, 20. februara i traje do nedelje 23. februara 2020. godine.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO