Sport

U BORCU OPTIMISTI Maksimović: Imamo imperativ ali vjerujem u tim

Fudbaleri Borca u POnedeljak će u 22. kolu Premijer lige BiH ugostiti Radnik, a ovaj meč igra se u ponedjeljak. Trener Borca Marko Maksimović optimista je pred ovaj duel.

U BORCU OPTIMISTI Maksimović: Imamo imperativ ali vjerujem u tim
FOTO: FK BORAC/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nakon dvije teške gostujuće utakmice očekuje nas meč protiv Radnika koji igramo na domaćem terenu. U ovo meču imamo imperativ pobjede ali s druge strane Radnik je jedna izuzetno kvalitetna ekipa. Predvođeni su jednim izuzetno kvalitetnim stručnjakom koji gaji jedan specifičan stil igre. To je ekipa koja će sigurno biti čvrsta i igresivna, to je tim koji teško gubi i kojoj se teško stvaraju prilike. Vjerujem u nas i vjerujem da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Ja vjerujem u svoj tim, vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, da ćemo dobro istrčati, da ćemo dobro trčati, da ćemo biti raspoloženi i siguran sam da imamo razloga za optimizam – rekao je Maksimović.

Elvis Mehanović uvjeren je da će BOrac osvojiti tri boda

– Čeka nas jedna teška utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobro otvorila sezonu sa pozitivnim rezultatima tako da ovaj meč, moramo shvatiti jako ozbiljno. Moramo od samog početka držati fokus ali ako otvorimo utakmicu kao onu protiv Širokog mislim da nećemo imati problema – optimista je Mehanović.

Borac će u ovom meču igrati bez Lukića, Jovanovića i MIlojevića koji su od ranije van stroja. Situacija sa golmanom Pavlovićem je bolja ali ni on neće biti u sastavu dok je Dujaković takođe rovit ali će biti u timu. Meč će zbog tri žuta kaertona propustiti Uzelac.

Prihvati notifikacije