Sport

U BORCU ZADOVOLJNI POBJEDOM Jagodić: Griješili smo mnogo, ali bodovi su bitni

Fudbaleri Borca su osvojili tri boda u Krupi, pobijedili su sa 3:1 iako je domaći tim u većem dijelu meča bio ravnopravan tim.

U BORCU ZADOVOLJNI POBJEDOM Jagodić: Griješili smo mnogo, ali bodovi su bitni
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Mnogo šta nije bilo onako kako sam očekivao ali moram da čestitam igračima jer su izvukli pobjedu, rekao je trener Borca Vlado Jagodić nakon trijumfa protiv Krupe.

– Pokušali smo, a to smo i najavljivali da u Krupi da dođemo do pobjede jer nama je pobjeda bila imperativ, a isto tako i Krupi. Pokušali smo sa četiri napadača na početku utakmice, znajući da Krupa dobro igra pas, da su se digli. Rizikovali smo da bismo došli do vođstva. Gol koji smo dali trebalo je da nam bude vjetar u leđa. Međutim, nismo uradili ono što je bio dogovor, da pritisnemo Krupu, da dođemo do drugog gola. Ipak desio se gol, dođe nesigurnost bilo je sve manje vremena do kraja ali smo na kraju uspjeli zahvaljujući Zakariću koji je napravio prodor – rekao je Jagodić.

Trener Banjalučana zadovoljan je zbog tri boda ali dodaje da ima mnogo detalja u igri njegove ekipe sa kojima nije bio zadovoljan.

– Zasluženo ostaje utisak da smo morali biti bolji. Krupa je imala posjed više nego mi, potpuno suprotno od onoga što smo očekivali. Na kraju, najbitnija su tri boda. Rezultat 3:1 je zaslužen, a Krupi želim sve najbolje u nastavku prvenstva. Mnogo što šta nije onako kako sma mislio, nisam spominjao nedostatak naših nezamjenjivih igrača. Druga je priča kada ih imamo u ekipi. Ja sam svima rekao da su igrači Borca i da se moraju nositi sa teretom. Mi smo se patili pola sata, očekivali smo probleme. Nisam zadovoljan odnosom posle vođstva. Jasan sam bio da u drugom poluvremenu postignemo gol, ali mi smo išli u suprotnom pravcu. Mnogo smo grešili u prvih 15 minuta drugog poluvremena – rekao je Jagodić.