Zabava

U GLAVNOJ ULOZI Milena Radulović zablistala na premijeri filma

Glumica Milena Radulović zablistala je večeras na crvenom tepihu, a priliku da joj pruži podršku i bude uz nju tokom velike premijere nije propustio njen otac koji ju je ponosno posmatrao.

U GLAVNOJ ULOZI Milena Radulović zablistala na premijeri filma
FOTO: RAS SRBIJA

Milena tumači glavnu ulogu u filmu “Superdeep”, reditelja Aresnija Sjuhina, koji nudi svoju verziju priče i razlog naglog zatvaranja jednog od najvećih naučnih projekata Sovjetskog saveza.

Večeras je bioskopska premijera, a koliko je publika jedva čekala da vidi ostvarenje svjedoči i to što su sva mjesta koja su bila raspoloživa zbog pandemije bila popunjena.

Milena je ljubazno pozirala okupljenim medijima sa širokim osmijehom, dok je na račun izgleda dobila brojne komplimente.

Lijepa glumica je istakla da joj je zvuk aplauza i žive publike nedostajao sve dok nije otišla u Moskvu, gdje se život polako vraća u normalu.

– Iskreno mi je nedostajao dok nisam otišla u Moskvu. Tamo je epidemija “završena” sa pojavom vakcine, te sam sada tamo bila na tri predstave, tri opere, i dva baleta. Bila sam čak i u klubu na žurci. Nadam se da će se to dogoditi i kod nas, i zato je važno da se svi vakcinišemo. Lijepo je što se život polako ali sigurno vraća u normalu. Premijera filma “The Superdeep” je 15. aprila, a 19. igram predstavu “Boing-Boing” u Teatru na Brdu – rekla je glumica za Elle, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije