Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

U humanitarnoj akciji za borbu protiv steriliteta prikupljeno 19.052 KM

Regioni
Autor:

Foto: Rade Jokić/RAS Srbija

U toku jedne od najhumanijih akcija, koju su realizovali članovi Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, u saradnji sa marketima, prikupljeno je 19.052 KM.

Cilj  ove akcije je bio prikupljanje novca koji se usmjeravaju za pomoć parovima u borbi za potomstvo i očuvanje porodice uopšte.

Predsjednica Udruženja Nikolina Oro – Bošković rekla je da je izvršeno izvlačenje srećnih parova kojima je podijeljena novčana pomoć za vanteljesnu oplodnju. Ukupno pet parova je izvučeno, tri para su dobila iznos od 4.700, a dva para po 2.500KM. Ona je izrazila je nadu da će se uz pomoć ove akcije roditi što više novih sugrađana.

– Velika zahvalnost marketima zbog prepoznavanja naše orgomne želje za potomstvom, zahvalnost na velikoj humanosti. Ogromnu zahvalnost dugujemo i našim sugrađanima jer su istinski prepoznali našu upornost, želju za dječjim plačom i osmjehom – dodala je Oro – Bošković. Ona se zahvalila i članovima Udruženja jer su se, kroz razne promocije, borili da ova akcija uspije.

U Udruženju „Bebe 1“, koje je  osnovano 2010. godine,  trenutno ima 81 par, a do danas su se kroz procese vantjelesne oplodnje rodile 44  bebe.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO