Zabava

"U pidžami izađe da baci smeće" Komšije Nataše Bekvalac razvezale jezik, otkrili kakva je pjevačica kad se kamere ugase

Susjedi su oduševljeni neposrednošću pjevačice koja dnevne obaveze obavlja potpuno neopterećena izgledom, iako važi za jednu od najzgodnijih i najljepših na estradi.

Nataša Bekvalac
FOTO: ILIJA BOŽINOVIĆ / RINGIER

Nataša Bekvalac u stanu u Beogradu živi sa kćerkama Katjom i Hanom, a dan je sporo prolazio jer pjevačica skoro da nema mnogo susjeda jer živi u slijepoj ulici.

Za razliku od komšija ostalih javnih ličnosti, prilično su i zatvoreni pa je muka bila još veća. Temperature visoke dodatno su otežale situaciju.

– Nata je carica, viđamo je ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. Ona u pidžami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala, kroz osmijeh kaže komšija i dodaje:

– Ne slušam to što pjeva i ne mogu da ocjenim, ali mogu da procjenim kada je neko dobar čovjek, a ona to jeste. Ljubazno se javi, sada kada su vrućine ona sipa vodu tim psima lutalicama. I sama je udomila neke, kažem vam, potpuno jedna žena na mjestu.

U obližnjem marketu, koji nije baš ni toliko blizu zgrade od Bekvalac, kažu da svrati s vremena na vrijeme.

– Viđamo je uglavnom sa mlađom kćerkicom, kojoj svrati da kupi tako neke dečije zanimacije. Inače, ona se očigledno hrani zdravo jer joj je korpa uglavnom puna povrća i namirnica niske nutritivne vrijednosti. Uvijek je bez šminke, sa punđom na glavi i nasmijana. Prihvati da se slika sa prolaznicima, samo ponekad kaže: ček da stavim naočare da ne budem totalno raspadnuta. Ona je toliko duhovita i zbija šale na svoj račun, da to ne možete da ne primijetite – pričaju radnice.

Pročitajte još

Djevojka koja živi u blizini pjevačice kaže da je viđa užurbanu.

– Ona je je svako jutro rano budna jer vodi Katju u vrtić, onda vozi Hanu, pa vraća Katju i vodi je na razne aktivnosti. Onda opet uveče Hanu, pa se spremi i ide na nastup. Ta žena više živi u autu nego u kući. Ponekad je vidim 15 puta kako vozi tamo-vamo, ja učim na terasi pa sve vidim. Čujem je kako se smije, naročito kada joj dođu sestre. Kristina je skoro svaki dan tu, djeluju kao jedna skladna porodica, kaže ova djevojka, prenosi Blic.

Puna kuća ljudi

Susjedi kažu da je Nata žurke prerasla ali da je kod nje uvijek veselo.

Hanine drugarice dolaze tu, pa se Nata šali i sa njima. Često joj dolaze sestre i kuća je često puna ljudi. Vidi se da je društvena i da su joj gosti jako važni u životu. Tada uglavnom vidimo i dostavljača hrane, pa čujemo smeh. Ona je najgrlatija u tom smijanju, zarazno se smeje. Svi je ovdje volimo zato što je neposredna, ističe komšinica.

Ako je vjerovati komšijama, Nata uveče ne izlazi.

Osim kada ima nastupe naravno, tada je vidimo da izađe kao seks bomba iz kuće. Privatno je uglavnom nekim širokim trenerkama, haljinama do poda...A onda kao da je neko unio čarobni štapić i ona izađe u kožnom korsetu, ful sređena, kaže komšija i dodaje:

– Ne bih rekao da izlazi uveče. Ona se sa kćerkicama uveče vrati poslije svih dnevnih obaveza i ne možete je videti napolju, osim ako nema nastup. Voli da putuje i tako je često vidimo da spakuje kofere pa na dan-dva otputuje, vrati se i tako u krug – rekla je ona.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu