Zabava

U PORODICI DŽAJIĆ MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLJE Stiže prinova, ime bebe će biti IZNENAĐENJE za sve

U porodici legendarnog fudbalera Dragana Džajića posljednjih dana vlada veliko slavlje. Nakon što su Dragana Džajić i njen partner Miloš Ivanović potvrdili da će 25. maja izgovoriti sudbonos “da”, sada su svoje porodice obradovali još jednom divnom viješću. Naime, kako saznaju izvori bliski porodici Džajić, Dragana i Miloš saopštili su svojim najbližim da će uskoro postati roditelji. Dragana je ovu informaciju podijelila sa Miloševom sestrom, teniserkom Anom Ivanović kojoj je saopštila da će uskoro postati tetka.

U PORODICI DŽAJIĆ MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLJE Stiže prinova, ime bebe će biti IZNENAĐENJE za sve
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Anči, bili smo kod ljekara i sve je super. Bebica lijepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osjećam odlično – saopštila je Dragana Ani Ivanović.

Potom je Dragana slušalicu dala Milošu koji je sa setrom podijelio radosnu vijest, a potom su pozvali i Draganinu sestru Sanju koja je bila oduševljena viješću koju je čula.

– Iako još ne znaju pol djeteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili djevojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Marko zavjetovati na vječnu ljubav – ispričao je izvor blizak porodici.

Vijest o prinovi najviše je obradovala Dragana Džajića koji ovih dana ne skida osmijeh sa lica.

(Azra)