Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

U POŽARU OSTALI BEZ IMOVINE Radnici i prijatelji “Borika” POMOGLI porodici Granula

Banjaluka
Autor:

Foto: Sportski centar Borik/ustupljena fotografija

Saznavši informaciju da je porodica Granula iz Gornje Piskavice u požaru pretrpjela ogromnu štetu (izgorjeli pomoćni objekti, štala, kukuruzana, 300 pilića, 50 vreća hrane, 10 tona kukuruza, 50 bala sijena…) radnici Sportskog centra “Borik” su se organizovali i između sebe za nekoliko dana prikupili određenu količinu novca.

U pomoć ovoj vrijednoj porodici, u kojoj su nezaposleni roditelji sa dvoje maloljetne djece jedine prihode imali od poljoprivrede, radnicima SC “Borik” pridružili su se i njihovi prijatelji i saradnici, kao i stanovnici susjedne Bistrice.

Svi zajedno su iskoristili posjetu Gornjoj Piskavici i tradicionalnoj manifestaciji “16. Zimsko prelo” da posjete porodicu Granula i uruče im sakupljeni novac.

Foto: Sportski centar Borik/ustupljena fotografija

– Zahvalio bih se svim radnicima Sportskog centra “Borik” koji su objeručke prihvatili ideju da pored ispunjavanja svih svojih obaveza i poslova odvoje vrijeme i novac da pokažu i svoju humanost. Takođe hvala našim prijateljima i saradnicima, kao i stanovnicima Bistrice koji su nam se pridružili – rekao je Nenad Talić direktor SC Borik.

U Sportskom centru “Borik” pored svih tekućih dešavanja uveliko rade i na organizaciji 18. po redu Izbora sportiste grada Banjaluka gdje spremaju mnoge novine i iznenađenja, a koji će da bude održan u utorak, 25. februara od 20 časova.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO