Zabava

U RANAMA I KONCIMA Ovako izgledaju Dejanove povrede na glavi (FOTO)

David Dragojević je za doček srpske Nove godine isjekao glavu staklenom flašom i sebi nanio jezive povrede, a sve zbog Dalile i njenog ljubavnika Filipa Cara.

U RANAMA I KONCIMA Ovako izgledaju Dejanove povrede na glavi (FOTO)
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Zadrugar je obilno krvario, a produkcija je morala hitno da ga odvede u bolnicu.

Nakon pregleda i zavijanja glave, Dejan se vratio u “Zadrugu”, ali njegove povrede na glavi su i te kako ozbiljne.

Naime, Dragojević ima tri zašivene rane, kao što je i Blic pisao nakon samog incidenta.

Sada su isplivale i fotografije njegove glave koja je zavijena.

Dejan je, podsjetimo, po ugledu na suprugu, od produkcije tražio da mu ispune određene zahtjeve. Prije svega, da ga nagrade sa dodatnih 20.000 evra, odnosno oko 2.300.000 dinara, zbog svega što je pretrpio, iako je za to sam kriv, piše Kurir.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Tražio je da mu se na račun odmah prebaci dodatni novac, koji želi nezavisno od honorara, kaže izvor blizak produkciji. Ipak, produkcija nije nasjela na njegove uslove, a kako je vezan ugovorom za njih, nije imao puno mogućnosti da pregovara. Naime, čelnici nisu željeli da mu ispune ovu želju, jer smatraju da skandal koji je napravio nije nimalo za pohvalu, te da je to što je uradio prešlo sve granice rijalitija.

Pročitajte još

Kada nije uspio da dobije ono što želi, Dragojević je, tvrdi izvor, govorio da je potpuno spreman za povratak i da nikakve probleme neće praviti, samo ukoliko eliminišu Filipa Cara. Najprije je zahtjevao da ga potpuno izbace iz rijalitija kako ne bi morao da ga gleda, ali kada mu je produkcija saopštila da to nije moguće, izmijenio je uslove. On je zamolio organizatore da mu izađu u susret i drže FIlipa podalje od njega i Dalile, jer je on glavni okidač za njegove ispade. To podrazumijeva da organizatori treba da paze da nikako ne stavljaju starletu i Cara zajedno u izolaciju ili bilo gdje same, te da ne sjede jedno blizu drugoga, kao i da nemaju zajedničke zadatke, kako Dalila, tako ni on. Produkcija takve stvari, inače, nikad ne radi, pa je izvjesno da ništa od njegovih zahtjeva neće biti ispunjeno.

Prihvati notifikacije