Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

U subotu sam se udala za muškarca svog života: Prve bračne noći SAZNALA SAM TAJNU KOJU JE KRIO OD MENE i želim HITNO PONIŠTENJE braka

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Tek se udala, a već razmatra razvod zbog, kako kaže, užasavajućeg otkrića o mladoženji koje je uslijedilo na medenom mjesecu.

Internetom kruži ispovijest žene (27) koja se nedavno udala za, kako je mislila, muškarca svojih snova. Zabavljali su se šest mjeseci a u subotu je palo vjenčanje. Mladoženja (32) i mlada su, inače, seks konzumirali tek prve bračne noći, i to na njegovu inicijativu.

– Par puta smo se prije braka malo “zabavili” ali nikad nismo išli do kraja. On bi uvijek zaustavio akciju pred sam kraj. Govorio mi je da je “tradicionalan tip” i to mi se dopadalo.

Međutim, kako je saznala na medenom mjesecu, nije tip bio staromodan jer je džentlmen, već jer je pokušavao da sakrije jednu tajnu.

Ta tajna je – mikropenis sa kojim se susrela u toku prve bračne noći, piše Blic Žena.

Cijelu priču iznijela je na Redditu uz opasku da razmatra razvod.

– Osjećam se na neki način prevarenom, kao da mi nije rekao punu istinu o sebi prije braka – kaže ona i pita ostale forumaše za mišljenje i savjet.

Ljudi je masovno podržavaju u ideji o razvodu.

– Iako je užasno odbijati ljude na osnovu fizičkih nedostataka (recimo, mikropenisa), ovo što je on uradio je užasno i imaš puno moralno pravo da ga ostaviš – savjetuje je jedan forumaš.

– Ako mene pitaš, ovdje se ne radi o veličini penisa, već o činjenici da nije imao hrabrosti da ti to kaže i činjenici da mu više nikad nećeš u potpunosti vjerovati. Traži poništenje braka što prije – savjetuju je.

(Blic Žena)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO