Hronika

“U TEŠKOM JE STANJU” Mladić (19) brutalno pretučen, ljekari mu se BORE ZA ŽIVOT

Marko N. (19) iz Zemuna pretučen je u noći između utorka i srijede parku u Ulici Blagoja Jovovića u toj beogradskoj opštini i zbog teških zadobijenih povreda zbrinut je na odjeljenje intenzivne njege KCS u teškom stanju.

“U TEŠKOM JE STANJU” Mladić (19) brutalno pretučen, ljekari mu se BORE ZA ŽIVOT
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

Ko je i zbog čega pretukao Marka, nije poznato ni njegovim najbližima ali prema prvim informacijama, riječ o krvnicima koji su nesrećnog mladića tukli i šutirali u glavu dok mu nisu nanijeli ozbiljne povrede, pišu Novosti.

Pročitajte još

– Marko je u bolnici, u Kliničkom centru i u teškom je stanju. Ćerka je samo došla i rekla mi šta se dogodilo, da su sa automobilima došli i da su ga presreli tu među zgradama. Zašto su ga tukli, da li se nekome zamjerio, stvarno ne mogu da vam kažem jer ni sama ne znam. Ne mogu da vjerujem da šta se dogodilo – rekla je baka nesretnog mladića.

Kako kaže, Marko ranije nije imao sličnih problema, a ovo je prvi put da se njihova porodica suočava sa ovakim strahotama.

– Samo se nadamo da će sve biti u redu – kazala je.

Marka N. je pretuklo više nepoznatih osoba koju su kobne noći oko 1 sat iza ponoći došli u park između zgrada i nasrnuli na njega. Ljekari Hitne pomoći su ga sa nagnječenjem lobanje prevezli u Urgentni centar Srbije.

– Mladić je zbrinut na odjeljenje intenzivne nege i u teškom je stanju – posljednje su informacije iz Urgentnog centra Srbije.

Komšije iz ovog kraja potvrdile su da se u parkovima i prolazima između zgrada nerijetko skupljaju “sumnjive osobe”, a da su neke od njih povezane i sa navijačkim grupama.

Na osnovu nezvaničnih informacija, policija još nije identifikovala osobe koje su nasrnule na Marka, a policijske ekipe na terenu razgovaraju sa osobama koje bi mogle da imaju više informacija i uzimaju se snimci sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada.

Za sada nije poznato ni koliko osoba je tuklo Marka.