Hronika

 "U tom dijelu je nizbrdica" Radnik komunalnog preduzeća pao sa kamiona i poginuo

Dušan I. (49) radnik komunalnog preduzeća poginuo je kada je pao sa kamiona za odnošenje smeća, a kojim je upravljao njegov kolega R.T.

Policija Srbija
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 16 sati u selu Donja Šatornja kod Topole.

– Kamion je vozio R.T. dok je Dušan stajao na njemu sa strane. Radili su i sakupljali otpad. Išli su ka Blaznavi. U tom dijelu je nizbrdica, strmo je i pretpostavljam da je išao malo brže kamion te je Dušan pao sa njega. Tom prilikom je zadobio povrede usljed kojih je preminuo na mjestu nesreće – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Pročitajte još

Nada, majka nastradalog Dušana, kaže da joj je za strašnu tragediju rekla snajka koja je tuda prolazila i vidjela saobraćajna nesreću.

– Moj Dušan se u toj firmi zaposlio prije godinu dana. Čula sam da je kamion klecnuo i da je on pao sa njega i na mjestu ostao mrtav. Neko je rekao i da je navodno kada je pao neko vozilo prešlo preko njega. Ništa tačno ne znam osim da mi je sin nastradao – kaže nesrećna majka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu