Zabava

"U TOM TRENUTKU NISAM IMALA ZA KIFLU" Voze luksuzne automobile, imaju vile, ali istina je drugačija, nije sve kao što izgleda

Na estradnom nebu izgleda kao da je sve cvijeće i proljeće, kao i to da se novac bere sa grane.

"U TOM TRENUTKU NISAM IMALA ZA KIFLU" Voze luksuzne automobile, imaju vile, ali istina je drugačija, nije sve kao što izgleda
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

Ali situacija je ipak drugačija. Iako imaju ogromne vile, stanove i luksuzne automobile i estradnjaci znaju da duguju.

Često se dogodi da puno novca ulažu u pjesme, spotove, a neki od njih imaju i poroke na koje ode gomila novca na godišnjem nivou. Tako se Marina Tucaković jednom prilikom požalila kako joj je Dara Bubamara ostala dužna novac za neisplaćeni album.

Pjevačica Dara Bubamara za pjesme sa albuma “Delete” iz 2013. godine Marini Tucaković je dugovala 10.000 evra, sve dok ona to nije rekla u jednom intervjuu. Tada je Dara isprozivala Marinu u medijima, ali joj i dala veći dio duga.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Darko Lazić takođe ne umije sa parama. U trenutku kada je doživio saobraćajnu nesreću 2018. bio je dužan preko 400.000 evra zbog kockanja. Novac mu je nakon toga pozajmio jedan menadžer i prijatelj, sa kojim i sada sarađuje i pare vraća u ratama.

FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

Nataša Bekvalac javno je pričala da često ostane bez prebijene pare, iako odlično zarađuje. Prije pet godina napravila je dužu pauzu, poslije čega se jedva vratila na scenu jer nije imala novca da plati nove pesme, piše Blic.

– Moj kum Alen napisao je pjesmu “Original”, a ja u tom trenutku nisam imala novca da je snimim. Alen i ja smo otišli do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: “Ja novac nemam, ali se nadam da ćete vjerovati u ovu pjesmu i da ćete je snimiti gratis.” Ako mi vjerujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu – rekla je ona za medije 2016.