Zabava

U trećem mjesecu trudnoće IZGUBILA TROJKE: Macina 20 godina mlađa žena je frizerka, a oženio ju je tajno na splavu

Dragan Marinković Maca u srećnom je braku sa suprugom Jovanom, koja je 20 godina mlađa od njega. Glumcu i voditelju ovo je drugi brak.

U trećem mjesecu trudnoće IZGUBILA TROJKE: Macina 20 godina mlađa žena je frizerka, a oženio ju je tajno na splavu
FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Jovana je po zanimanju je frizerka, a uspjela je da poslije samo nekoliko mjeseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda dao sebi obećanje da to više nikada neće učiniti.

– Ja sam se s mojom ženom, mojom Jovanom, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Maca i Jovana još nemaju zajedničku djecu, ali je on istakao da se Jovana jako lijepo slaže sa njegovim sinovima iz prvog braka.

Par je prošao kroz težak period kada je Macina supruga u trećem mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj i izgubila trojke.

– Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih djece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 djece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom – rekao je jednom prilikom Maca, piše Blic.

Prihvati notifikacije