Zabava

U VEZI SA 34 GODINE MLAĐIM Dugo je krila da je zavela vjerenika SVOJE KOLEGINICE

Čuvena pjevačica Madona podgrijala je priče da je u vezi sa 34 godine mlađim plesačem. Muzička diva trenutno je u Majamiju, zbog turneje “Madam Iks”, a u njenom privatnom avionu na Floridu je doputovao i 34 godine mlađi Ahlamalik. Međutim, tu nije kraj, paparaci su uspjeli da uslikaju mladog plesača sa Madonom na balkonu hotela u prisnoj situaciji.

U VEZI SA 34 GODINE MLAĐIM Dugo je krila da je zavela vjerenika SVOJE KOLEGINICE
FOTO: PROFIMEDIA

Budući da se nedjeljama unazad spekulisalo o tome, ova slika definitvno je podgrejala priče da između Madone i mladog densera ipak ima više od poslovne saradnje, s obzirom na to da ovi dodiri ipak prelaze tu granicu. Plesač je konstanto grlio pjevačicu i držao joj ruke na bokovima.

Glasine o novoj ljubavi krenule su u junu ove godine nakon što je Madona na profilu na Instagramu podijelila video u kojem Ahlamalik tverkuje. Strani mediji objavili su u oktobru da je njihova veza postala ozbiljna, ali da su njeni prijatelji zabrinuti za nju zbog velike razlike u godinama.

Kraljica popa, kako je mnogi nazivaju oduvijek je šokirala javnost svojim ljubavnim životom, a na spisku mlađih momaka koje je dosad volela našli su se, između ostalih, tada 23-godišnji plesač Brahim Zailbat, njegov 26-godišnji kolega Timor Stefens i 31-godišnji maneken Kevin Sampajo.

Međutim ono što je manje poznato, a to je da je Madona bila u vezi i sa sadašnjim vjerenikom Džej Lo, Aleksom Rodrigezom. Naime Madona je uplovila u vezu sa bejzbol igračem nakon razvoda od reditelja Gaj Ričija. U novembru 2008. godine Aleks je viđen na u loži na njenom koncertu, a Madona je takođe pratila Aleksove utakmice i burno navijala na njega. Rodrigez je takođe na listi Madoninih mladih momaka, jer je mlađi od nje 17 godina.