Hronika

"U životu mrava nije zgazila, sada njoj treba pomoć" Apel oca doktorke Milene kojoj je muž pucao u vrat

Miroljub otac Milene M. (35) koju je suprug Vladimir (40) preksinoć upucao u glavu u naselju Pivare u Kragujevcu u suzama moli da im se pomogne da se nesrećna žena što prije transportuje na VMA..

"U životu mrava nije zgazila, sada njoj treba pomoć" Apel oca doktorke Milene kojoj je muž pucao u vrat
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/FACEBOOK

Miroljub Milošević otkriva da je Milena u vještačkoj komi i da se plaši da je mnogo vremena izgubljeno.

– Nemam ništa loše da kažem o ljekarima koji trenutno brinu o mojoj Mileni u Kragujevcu, ali i oni su se složili da će biti mnogo bolje da je prebace na VMA. Trebalo je to danas da urade ali joj se stanje pogoršalo. Ljekari su rekli da bi joj šanse da preživi na VMA bile malo veće – priča uplakani otac za Informer.

On dodaje da su mu ljekari, takođe rekli da Milenino stanje može da bude stabilno za transport ali i da je bitno kako će je transportovati.

Pročitajte još

– Molim vas da me razumijete, možda bi mogli i helikopterom da je prevezu. To je najbrži, vjerujem i najbolji način. Ne znam kome da se obratim da se mom djetetu pomogne. U životu nije mrava zgazila pomagala je svima, sada je njoj potrebna naša pomoć – priča jecajući nesrećni otac koji, kako kaže ne može da sedi skrštenih ruku u svom domu dok mu se kćerka bori za život.

Prema njegovim riječima ništa nije bitno koliko to da Milena bude živa i da nastavi da bude majka svojoj djeci.

Podsjetimo, Milena je teško ranjena kada je joj je suprug Vladimir M. pištoljem pucao u glavu u porodičnoj kući, a potom pobjegao. Kasnije tog dana je uhapšen kada se predao policiji. On bi trebalo sutra da bude saslušan u nadležnom tužilaštvu, prenosi Informer.

Prihvati notifikacije