Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UBICA S MACOLOM Prvo presudio ženi i tastu, tašta vikala za njim, a on se okrenuo i u dvorištu BRUTALNO UBIO I NJU

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Goran Janković, brutalni trostruki ubica iz Novog Sada, juče ujutro je u kući roditelja svoje supruge Mirjane (31) prvo ubio njenog oca, svog tasta, Branislava (63), a potom je presudio svojoj ženi. Taštu Nadu (57) ubio je u dvorištu kuće kada je pošla za njim.

Janković ih je sve ubio brutalnim udarcima macolom po glavi i to pred njegovom i Mirjaninom maloljetnom djecom!

– Kada je ubio ženu i njenog oca, Goran je krenuo, a nesrećna Nada pošla je za njim. Onda je izudarao i nju. Najužasnije je to što su dječaci bili pristuni. Kada je upao u kuću, jedan sin je bio sa majkom u krevetu, a drugi sa bakom – kaže izvor blizak istrazi.

Takođe, komšinica je ispričala da je juče čula Nadu kako vrišti.

– Posljednje riječi su joj bile: “Zete, jesi li sada srećan?!” Poslije toga začuo se još jedan jeziv vrisak i onda je nastupila tišina – kaže komšinica kroz suze i dodaje da su Pajići bili ljudi za primjer.

Držala kafanu, nije slutila tragediju

Nada Pajić je noć prije ubistva bila u svojoj kafani da uzme pazar i zaključa lokal, i kako kažu zaposleni, ponašala se uobičajeno.

– Ništa nije ukazivalo na tragediju. Nismo znali da u porodici ima problema. Nadinu kćerku i zeta nismo viđali, jer nisu dolazili u kafanu. Ona je bila fina žena, vrijeda i časna – rekli su zaposleni.

Goran je u svom kvavom piru preskočio oca svoje tašte Đuru, koji ima oko 90 godina i koji živi u drugoj kući u istom dvorištu.

Desetogodišnji sin pozvao pomoć

Njihov stariji sin (10), nakon što je Janković pobjegao iz kuće, pozvao je ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i djeda.

Mirjanin brat Mladen odmah je pojurio do roditeljske kuće u Ulici Šandora Petefija. Čim je kročio u dvorište, vidio je krv, a u kuću ga je sačekala scena iz horor filmova.

Rastajali se i mirili

Prijatelj ubijene porodice rekao je da su se Mirjana i Goran nekoliko puta rastajali i mirili, jer je on bio nasilan.

– Kada je rodila prvo dijete, otišla je od njega i neko vrijeme živjela kod roditelja. Nije je ostavljao na miru, prijetio joj je i molio je da mu se vrati, na kraju mu se vratila i odmah ostala ponovo trudna. Njenim mukama nije bilo kraja i nedavno se vratila roditeljima ponovo – priča prijatelj, napominjujući da je Goran pričao da će joj pobiti cijelu porodicu.

– Poslije posljednjeg incidenta, od 11. maja, preko prijatelja je pokušao da se pomiri sa ženom, ali on nije željela da ga vidi, kao ni njihova djeca – kaže komšija.

Isto tako, Mirjana ga je prije dvije nedjelje prijavila policiji za nasilje u porodici, a prema policijskim evidencijama Goran ima i prijavu za nelegalno držanje oružja.

Takođe, kako su dalji rođaci sumnjaju da je motiv ovog zločina najvjerovatnije Goranova bolesna ljubomora.

– Često su se svađali u braku. Ona je 100 puta odlazila od njega i 100 puta mu se vraćala. Bio je jako ljubomoran i prijetio joj je osvetom – rekla je rođaka porodice Pajić.

Za ubijene Pajiće i njihovu kćerku komšije imaju samo riječi hvale.

– Divni, vrijedni i radni ljudi, ne mogu da vjerujem šta ih je snašlo. Žalosno je zbog djece i srce mi se cijepa kad pomislim na njih – izjavila je komšinica i dodala da je Mirjana kad god bi se posvađala sa Goranom dolazila kod njih i da su oni čuvali unuke, koje su bezrezervno voljeli.

Policija na svim izlazima iz grada

Policija intenzivno traga za Goranom Jankovićem. Patrole su juče bile na svim izlazima iz Novog Sada i putu ka Zrenjaninu gdje su kontrolisali sve automobile, dok su helikopteri nadletali grad.

Ministar policije, Neboša Stefanović, izjavio je juče da očekuje da ubica uskoro bude uhapšen, kao i da postoje indicije o njegovom kretanju. Janković, međutim, još nije pronađen i uhapšen.
(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO