Hronika

UBICA ŠALJE PORUKE IZ EVROPE? Dok policija traga za Milivojem, na Instagramu njegovog kluba objavljena ova PORUKA

Milivoje L. (50) iz Gradiške navodno je napustio granice BiH samo dan pre nego što je MUP Srbije objelodanio da je osumnjičen za ubistvo Strahinje Stojanovića u Beogradu i da će za njim biti raspisana međunarodna potjernica.

UBICA ŠALJE PORUKE IZ EVROPE? Dok policija traga za Milivojem, na Instagramu njegovog kluba objavljena ova PORUKA
FOTO: FACEBOOK/SRPSKAINFO/TANJUG

Dobro upućeni izvori otkrivaju da je osumnjičeni vikend proveo u Gradišci, gdje i ima prijavu boravka, kao i da je u nedjelju prešao granicu sa Hrvatskom i otisnuo se prema Evropskoj uniji, pišu Novosti.

– On je preko granice prešao na zvaničnom prelazu, kao i svaki drugi građanin. Od tada mu se gubi trag i trenutno nema informacija o tome gdje se nalazi – kaže izvor blizak istrazi.

Sagovornik dodaje da ga lokalna policija nije zatekla na mjestu prebivališta, kao i da je dodatnim provjerama utvrđeno da je napustio BiH, kao da je predosjetio šta se sprema.

Pročitajte još

Dok MUP Srbije, uz pomoć policijskih agencija iz regiona, traga za Milivojem L. na instragram-profilu njegovog noćnog kluba iz Gradiške, u “storiju” je objavljena fotografija muškarca s leđa, uz poruku: “Pozdrav iz Praga”. Nije poznato kada je fotografija nastala, ni da li se na njoj stvarno nalazi osumnjičeni.

Milivoje L. porijeklom je iz Hrvatske, tačnije Slavonije, iz koje je devedesetih godina prošlog vijeka došao u BiH. Ima bogato ratno iskustvo, navodno je bio pripadnik specijalnih jedinica i vjeruje se da je u to vrijeme ostvario značajne kontakte i prijateljstva sa borcima iz Srbije.