Svijet

UBILA SINA ZBOG IGRICA Majka zadavila dijete (11), pa ga sakrila u KARTONSKU KUTIJU

Brazilka Aleksandra Dukogenski (33), razvedena majka dvoje djece, zadavila je svog sina Rafaela (11) jer više nije mogla da podnese to što je mališan svakodnevno na mobilnom telefonu igrao igrice do kasno u noć, pišu brazilski mediji.

UBILA SINA ZBOG IGRICA Majka zadavila dijete (11), pa ga sakrila u KARTONSKU KUTIJU
Foto: TV RBS/screenshot

Žena monstrum pokušala je prvo da sakrije stravičan zločin te policiji prijavila da joj je sin pobjegao od kuće nakon manje svađe. Na kraju je ipak priznala šta je uradila i istražiteljima detaljno objasnila kako je i zašto zadavila dijete, prenosi Telegraf.

Tijelo u garaži

Aleksandra za koju prijatelji i komšije tvrde da je izgledala kao savršena majka ubila je sina 15. maja u porodičnoj kući u gradu Planalto na sjeveru Brazila, a zatim njegovo tijelo sakrila u garaži prvog komšije u kartonskoj kutiji. Ona je potom pozvala policiju i prijavila sinovljev nestanak, rekavši da je Rafaelo vjerovatno pobjegao od kuće poslije navodne svađe.

Policija u prvi mah nije ništa posumnjala, pa je nesrećnog dječaka danima tražila po obližnjoj šumi uz pomoć pasa tragača. U potragu su se uključili i zabrinuti članovi porodice, prijatelji i komšije, a među njima i sama Aleksandra, koja je sve vrijeme hladnokrvno krila strašnu istinu. Punih deset dana trajala je potraga, da bi se u jednom trenutku, kako javljaju brazilski mediji, Aleksandra psihički slomila i kroz suze ispričala policiji detalje užasnog zločina.

Priznala je da je dječaku vezala komad odjeće oko vrata i potom ga zadavila.

Nije mogla da podnese

Rekla je da više ne može da izdrži da živi u laži i da mora da olakša savjest, pa je detaljno objasnila kako je ubila mališana i šta je bio motiv za taj monstruozni zločin. Koako je rekla, Rafaelo je posljednjih mjeseci po čitav dan igrao igrice na svom telefonu, često i do kasno u noć, što ona više nije mogla da podnese. Zato ga je zadavila – rekao je medijima izvor blizak istrazi.

Napisao pjesmu o tome kako voli majku

Brazilski mediji objavili su potresan video u kojem mali Rafael, samo nekoliko nedjelja prije ubistav, recituje svoju pjesmu posvećenu majci Aleksandri. Kroz stihove je izrazio ljubav prema njoj i zahvalio joj se što čuva njega i njegovog brata, te rekao da mu “njen osmijeh znači sve na svijetu”.