Svijet

Ubio djevojku, pa sebe: Šta piše u pismu "spali nakon čitanja" koje je Brajanu poslala majka (FOTO)

Roditelji Gabi Petito iz Amerike, za koju tužioci kažu da ju je zadavio dečko, objavili su pismo majke navodnog ubice u kojem je govorila o zakopavanju tijela.

Momak ubio djevojku
FOTO: GABSPETITO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Porodica Gabi Petito tuži roditelje njenog dečka, Brajana Londrija, za emotivni stres.

U srijedu je sudija donio odluku da porodica Petito u svojoj tužbi može da uključi pismo koje je Roberta Londri poslala svom sinu.

Momak ubio djevojku
FOTO: GABSPETITO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Smrt Gabi Petito (22) 2021. godine privukla je međunarodnu pažnju.

Brajan se ubio nakon što je njegova djevojka pronađena zadavljena u kampu u Vajomingu.

Njegovi roditelji, koji nisu optuženi ni za jedan zločin u vezi sa Gabinom smrću, zamolili su sudiju da pismo ne uključi u slučaj.

Sada su roditelji ubijene Gabi objavili sadržaj pisma, na čijoj je koverti pisalo “spali poslije čitanja”.

U pismu, Roberta je pisala svom sinu: “Ako si u zatvoru, ja ću ispeći tortu i staviti u nju fasciklu. Ako treba da se riješiš tijela, ja ću se pojaviti sa lopatom i vrećama za smeće”.

Momak ubio djevojku
FOTO: GABSPETITO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Želim da zapamtiš da ću te uvijek voljeti i znam da ćeš i ti mene. Ti si moj dječak. Ništa ne može da me natjera da prestanem da te volim, ništa nas neće ili ikada može podijeliti bez obzira šta radimo, gdje idemo ili šta kažemo – uvijek ćemo se voljeti – piše u pismo.

Majka je dodala da, ako “letiš na mjesec, gledaću u nebo za tvoj povratak. Ništa ne može da nas rastavi, čak ni grijeh”.

U prethodno podnesenom sudskom dokumentu, Roberta Londri je rekla da pismo samo sadrži “neobične” reference omiljene knjige njenog sina iz djetinjstva.

Takođe, je rekla da je pismo napisala prije nego što je njen sin otišao na put sa Gabi.

Ali porodica Petito je rekla da je “razuman zaključak da je to napisano nakon što je Gabi Petito ubijena”.

Pročitajte još

– To su, inače, krivična djela koja je Roberta Londri rekla da će počiniti – rekao je na sudu advokat porodice Petito, Patrik Reli.

Prošle godine, porodice Petito i Londri su postigle nagodbu od tri miliona dolara (oko tri miliona evra) u tužbi za smrt koju su podnijeli roditelji djevojke.

Gabi i Brajan su dokumentovali svoje putovanje preko zemlje na društvenim mrežama nakon vjeridbe, prije nego što se Brajan vratio sam kući na Floridi u septembru 2021. godine.

Njeno tijelo je pronađeno u blizini nacionalnog parka u Vajomingu kasnije tog mjeseca, prenosi Telegraf.

Brajanovo tijelo pronađeno je mjesec dana kasnije na Floridi u blizini doma njegovih roditelja. FBI je rekao da je Brajan napisao poruku da je odgovoran za njenu smrt. Pismo “spali nakon čitanja” pronađeno je u njegovom rancu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije