Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Učenica joj je otkrila kako izgleda njen život, a onda je učiteljica napravila potez za APLAUZ

Svijet
Autor:

Foto: Shutterstock

Bruk Goins, učiteljica iz Tenesija, nedavno je podijelila iskustvo od koga će vam se srce stegnuti, ali u isto vrijeme i rastopiti. Ona je u viralnom postu ispričala šta se dogodilo kada joj je jedna učenica rekla da nema dovoljno hrane.

– Danas sam plakala na poslu. Ne zato što mrzim svoj posao ili zato što je on previše težak. Danas sam plakala zbog načina na koji je jedno nevino dijete pričalo o hrani – počela je ona svoju priču.

Kada je jednu učenicu pitala da li voli makarone ili špagete, ona joj je odgovorila da to nikada nema kod kuće, ali da, kada ima, bude joj “toplo u stomaku i lakše zaspi”.

– Nisam mogla da izdržim i rasplakala sam se pred 20 učenika. Nijedno dijete ne smije da bude gladno – dodala je učiteljica.

Bruk je riješila da preduzme akciju i uz pomoć svojih kolega sakupila je novac i učenici kupila puna kolica hrane i špageta koje toliko voli.

Ona dodaje da ne očekuje “tapšanje po ramenu” zbog svog poteza.

– Svaka suza koja je danas pala vrijedila je zbog trenutka kada sam vidjela kako dijete stavlja hranu u svoj ranac – napisala je Bruk.

(Popsugar)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO