Zabava

“UČIM OD TEBE, ČAK I KAD SE NE VIDI“ Poznati glumac objavo selfi sa prelijepom srpskom koleginicom (FOTO)

Hrvatski glumac Slavko Sobin i jedna od najlepših srpskih glumica Anica Dobra zajedno rade na snimanju četvrte sezone serije "Crno-bijeli svijet", kultne serije koja u sezonama po 12 epizoda prikazuje život u Jugoslaviji osamdesetih godina 20. vijeka.

“UČIM OD TEBE, ČAK I KAD SE NE VIDI“ Poznati glumac objavo selfi sa prelijepom srpskom koleginicom (FOTO)
FOTO: SLAVKOSOBIN/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Epizode se snimaju u Splitu i Zagrebu, u kojem se snimaju i scene iz Sarajeva i Beograda, prenosi Telegraf.

Među glavnim glumcima su i Slavko Sobin kao Žungul i Anica Dobra kao Jagoda, a njih dvoje odlično se slažu na snimanju, čemu svjedoči i njihova zajednička slika sa snimanja.

U pitanju je Slavkov selfi sa jednom od omiljenih srpskih glumica – Anicom, uz koji joj je dodijelio i komplimente.

– Najžarkije sunce svih sunaca, najveće srce od svih srca, glumica, prijateljica, koleginica, čovjek. Baš te volim i znaš to. I učim od tebe, čak i kad se ne vidi – napisao je Slavko uz fotografiju u galeriji u nastavku teksta.

Selfi je naišao na oduševljenje u regionu, a Anica je dobila silne komplimente u kojima su naveli da je obožavaju, da je legendarna glumica, prelijepa, božanstvena i još puno toga.

Podsetićemo i na to da je veliku pažnju privukla nedavno i Nina Badrić, koja se na Hvaru slikala sa Žarkom Lauševićem, koji trenutno boravi u Hrvatskoj radi novog projekta.