Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“UDARIO JE GLAVOM U KORITO SPLAVA I NESTAO” Muškarac se utopio u centru grada

Hronika
Autor:

Foto: Lj. Mitić/RAS Srbija

Kraljevčanin A. S. (46) utopio se juče, oko 15.30 časova, u Ibru u centru Kraljeva.

Kako se pretpostavlja, ova nesreća se dogodila kada je muškarac pokušao da popreko preroni Ibar sa desne, do lijeve obale. Tom prilikom, prema riječima očevidaca, najvjerovatnije je roneći udario glavom u korito splava usidernog uz lijevu obalu, uz samo gradsko šetalište kraj rijeke.

– Čuli smo kada je rekao da će da preoroni Ibar od Ribničke do desne obale i nazad. Ušao je u rijeku, par puta izronio da bi uzeo vazduh, a onda je čini se udario glavom u korito splava i nestao. Pošto se nije pojavljivao nekih dvadesetak sekundi uletjeli smo u vodu, doplivali do mjesta gdje je nestao, ali nismo uspjeli da ga pronađemo – priča grupa mladića koja se zadesila u neposrednoj blizini.

Ubrzo su na mjesto nesreće pristigle ekipe Hitne pomoći i vatrogasno-spasilačke jedinice, kao i pripadnici kraljevačke policije. Uprkos velikim naporima kraljevački spasioci nisu uspjeli da pronađu tijelo utopljenog muškarca, pa je u međuvremenu pristigao i ronilački tim Žandremerije.

Kako nezvanično saznaju Novosti, A. S. je na Ibar sa takozvane Ribničke strane juče došao sa prijateljima kako bi potražili spas od tropske vrućine, kao što je to učinio i veliki broj Kraljevčana. Boravak na rijeci za nesrećnog muškarca, na žalost, tragično se završio.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO