Zabava

"UDARIO ME JE I PALA SAM NA POD” Mina u javnost otkrila jezive detalje, Mensur tvrdi da je sve LAŽ

Mina Vrbaški ponovo je govorila o svojoj emotivnoj vezi sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je romansu započela u prošloj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

"UDARIO ME JE I PALA SAM NA POD” Mina u javnost otkrila jezive detalje, Mensur tvrdi da je sve LAŽ
FOTO: _MINA.OFFICIAL__/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona je sada otkrila šokantne detalje i iznijela žestoke optužbe na račun Ajdarpašića, tvrdeći da ju je tukao, vrijeđao i prijetio joj, te da njena majka Ivana ima snimljene prijetnje koje joj je on upućivao.

– Napolju je bila ljubomora, haos, nisam mogla nigdje da idem… Ljubomora koja je bila ovdje nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda… Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovdje. Preko prvog udarca sam prešla, poslije dva dana je bilo još jednom, tad sam presjekla. Jednom u taksiju nisam sjela nazad, zvala su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna djevojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lijepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je htio da odem jer sam se pozdravila sa tom djevojkom. Poslije me je udario, pala sam na pod – ispričala je Mina između ostalog.

Nakon ovih optužbi, oglasio se i Mensur.

– Sve što je izrekla je laž, kao i čitav njen život. Ništa više ne bih dodavao, ovom porukom je sve rečeno – poručio je Mensur za Pink.

Prihvati notifikacije