Hronika

“UDARIO MI JE ŠAMAR, PLAKALA SAM I VRIŠTALA” Potresna ispovijest djevojčice (12) koju je OBLJUBIO OČUH

Milenko N. (30) iz Banovog Polja uhapšen je u nedjelju u zoru, zbog sumnje da je prethodne večeri, u svom automobilu, silovao 12-godišnju pastorku.

“UDARIO MI JE ŠAMAR, PLAKALA SAM I VRIŠTALA” Potresna ispovijest djevojčice (12) koju je OBLJUBIO OČUH
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovo se dogodilo na livadi između njihovog sela i obližnjeg Bogatića, kada su pošli na noćno kupanje na tople izvore, a djevojčica je uspjela da pobjegne i pretrči put do kuće dug tri kilometra.

Djevojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli „na banju“, ošamario i primorao da pređe na zadnje sjedište, gdje se desio užasan čin. Automobil je zaključao, ali kako je bio alkoholisan, ubrzo je zaspao pa je dijete nekako uspjelo da se iskrade, pišu Novosti.

– Udario mi je šamar, plakala sam i vrištala, ali niko nije mogao da me čuje – ispričala je djevojčica novinarima.

– Bili smo u polju pored puta. Pobjegla sam iz auta i zvala majku na mobilni da joj kažem, a onda sam potrčala prema kući po mraku. Šta sam drugo mogla.

Pročitajte još

Majka Suzana kaže da je zanijemila nakon ovakvog kćerkinog poziva. Samo je pozvala prijatelje – porodicu Radonjić iz susjednog sela Sovljaka, a i policija je stigla malo kasnije.

Policajci iz Bogatića zatekli su Milenka N. golog u automobilu nedaleko od mjesta zločina. Stavili su mu lisice na ruke i priveli u policijsku stanicu, gdje je zadržan u pritvoru do 48 sati. Sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.