Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Udario nedužnog čovjeka, izazvao GNJEV PLANETE, a sada je uputio IZVINJENJE

Sport
Autor:

Foto: Armando Arorizo/EPA

Privremeno penzionisani MMA borac Konor Mekgregor nalazi se u žiži javnosti poslednjih nedjelja i to iz najgorih mogućih razloga. Naime, Irac je u jednom pabu udario starijeg gospodina pošto ovaj nije htio da proba njegov viski i ponu]eno pi'e odbio je nekoliko puta.

Prava drama odvijala se u periodu neposredno poslije ovog incidenta. Pričalo se kako ga je Konor prebio, pa da ga nije ni dotakao, pa da je uletio jadnom čovjeku u taksi kada je ovaj pokušao da napusti mjesto zločina, sa pretpostavkom da ga je ili zastrašivao ili potkpuljivao kako ga ne bi tužio.

Istina je negdje između, ali je činjenica da je Mekgregor tog čovjeka udario i da ga je dotični gospodin tužio. Ipak, djeluje kao da je “Ozloglašeni” odlučio da ispadne čovjek, ili je pritisak javnosti bio preveliki, pa je borac uputio iyvinjenje 50-godišnjaku kojeg je udario.

Iako izvinjenja nisu Konorova jača strana, batinanje jeste, pa su najnovije indikacije iz Mekgregorovog kampa da će on izaći iz penzije i da očajnički želi da se dokopa žustrog rivala Habiba Nurmagomedova.

Da li će se revanš ove dvojice dogoditi još uvek ne znamo, ali je očigledno da Mekgregor održava svoju borilačku formu, makar to bilo prebijanjem nedužnih po pabovima.

(Sportblic/Srpskainfo)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO